Uw boot kunt u bij ons repareren of in onderhoud brengen

Onderhoud

Reparatie

Het onderhoud van een schip is jaarlijks altijd een grote klus waar menig schipper tegenop ziet. Bij Ad Spek Watersport kunt u terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw schip.

Het jachtservice team van Ad Spek Watersport is van alle markten thuis. Zowel houten, stalen als polyester schepen en binnen- en buitenboordmotoren worden deskundig onderhouden en/of gerepareerd. Met ons team voeren we allerlei werkzaamheden uit, zoals timmerwerk binnen en buiten uw boot, teakdekken, schilderen van uw boot, alle motorische werkzaamheden, het onderwaterschip vernieuwen en osmose behandelingen et cetera.

Wij werken volgens de Hiswa Algemene Aannemings-, Verkoop- en Leveringsvoorwaarden. Wilt u meer weten over onderhoud of reparatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en eventuele prijzen te bespreken.

Ad Spek Watersport is onderdeel van het Schadeherstelnetwerk van Nationale Nederlanden. We zijn een van de 25 aangesloten en geselecteerde bedrijven in Nederland.